Arvamusi internetis:
Mina hoian sööda ees, sest siis nad kondavad vähem ringi. Kui kanad juba ümber kuuri hakkavad õue hiilima siis on selge künad on tühjad. Viimase sööda panen ette kella 15 paiku siis ei jää öistele kostilistele suurt midagi Laudas on ka küna kuhu panen tibude sööda ööseks, eks sealt näksivad ka kõik ja hommikul kui perenaine veel õndsaund laseb on neil midagi nokkida.
Täissööt(nii graanulid kui jahu) on laudas koguaeg ees. Ei hooli nad sest suurt midagi, ikka lase aint õue ise otsima. Kohati ongi tunne, et ainult koer sööb nendele mõeldud toitu wink emoticon
Minul ka laudas jõusööta tornid täis ja hommikul kui laudauks avaneb siis viskan teri .Pudruga jändan talvel kui kartulit ja peete keedan.Tibud kuni kuuni eraldi tibutoidul aga siis kui kokku harjutan ei saa ma noorukeid vanemate tornidest eemale hoida aga vanemad veel noorukite söödatornide juurde vahest ei mahu.
teravili saadaval kogu aeg , muu oma 40 loomale kord päevas ette ja rahu majas , järgmine päev korratakse sama hommikul saadan toidu ette ja mida nad seal päeval teevad vot ei tea , õhtul , kui muna korjamine ja muu korrastus on nõu tyhi, väljas myttavad , hommikul iga tahes sullakse sööma .
kogu aeg sööta ees hoida on raiskamine. Kana ei pea kogu aeg sööma, kuigi jah nad on kogu aeg näljased. Ja ma ei näe midagi halba selles, kui kana ka ise vahepeal omale väljast süüa otsib, tulebki munakollane kollasem, muidu ei viitsi üldse rohtu nokkida. Mina annan pool päevasest söödanormist hommikul ja ülejäänud õhtul, muidu võiks vist küll kohe oma ettevõtmise üleliigse söödakulu näol korstnasse kirjutada smile emoticon
Ma olen koerte söötmisega kunagi uurinud (söötmispausid, looduslik rütm), ma plaanisin juba eelmine aasta aga sel aastal teen ära. Matkin looduse rütmi, kanadel tuleb nagu me koertel toiduvaba päev (1x nädalas), ikka siis kui ka peremees puhkab.
ma arvan, et toiduvaba päev munevusele küll hästi ei mõju aga võid ära proovida.
pole mingit probleemi , minul on selline asi täitsa olemas nädalas korra rohul , teraviljal ja ei tähelda mingit muutust
kui teri saavad, siis täitsa ilma ei ole ju smile emoticon Siis on nagu vanasti grin emoticon
Ei ma pean silmas 0 loe null sööta, st. soolestiku puhastus, kui on vihmajärgne päev, siis nopenäpud saavad neh miskit hamba alla, kuid sügisest - kevadeni, aias on siiski söödavaba päev.