KODULINDUDE FOORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KODULINDUDE FOORUM

Missioon: soodustada lindudega tegelemist

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Vajalik parditibude temperatuur

Go down 
4 posters
AutorTeade
tayvo20
Muneja
tayvo20

Male
Postituste arv : 210
Registration date : 05/06/2009

Vajalik parditibude temperatuur Empty
PostitaminePealkiri: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty07.06.09 0:42

Kui kõrgele tuleb panna lamp pardipoegadest? Kuna minu pardipojad koorusid pesas kus haudusid 2 ema muskusparti ja nad koorusid eile pesa oli sügav ja pojad ei saanud välja ja ma aitasin.Mitte ükski emadest ei tahtnud endale neid poegi ja nad hoolisid munadest rohkem kui poegadest sest nad läksid pessa teisi mune edasi hauduma kuigi eie oli õige koorumis aeg ja kui kaua tuleb lampi hoida parditibude kohal ja kas võib vahel päikese kätte viia.
Tagasi üles Go down
fosse
Muneja
fosse

Female
Postituste arv : 793
Registration date : 15/08/2008

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty07.06.09 8:52

Lamp peab olema nii kõrgel, et poegade selgade kohal oleks temperatuur ~35 kraadi esimestel päevadel. Niisama lihtne see ongi, ehk siis kõik sõltub lambi võimsusest ja soojendatava ala suurusest. Hoida tuleb seni, kuni pojad on pärissulgedega kaetud, ehk siis ~5 nädalat. Iga nädal võib temperatuuri alandada.

Päikese kätte viimine sõltub välisõhu temperatuurist. Soe peab neil ka seal olema. Minu paaripäevased tibud on päikesevanne võtmas käinud küll.
Tagasi üles Go down
http://veebipood.semiramis.ee/
Naki
Muneja
Naki

Female
Postituste arv : 188
Registration date : 30/03/2009

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty07.06.09 9:30

Tere! Järsku sa kiirustasid liiga poegade äravõtmisega. Ma tean hanede baasil, et ega emahani pesalt enne ära tule kui mädamunad on ära korjatud. Ja ega sellel paaripäevasel parditibul polegi vajadust veel ringi kolama minna, pane ema alla tagasi ja kui munadest rohkem ei tule, korja siis need ära. Ma loodan, et sa saad tibudele ikka ühegi ema neist kahest, nii sul lihtsam ja piiludel toredam. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://nagi.ee/photos/Kodulinnud2/sets/255531/
tayvo20
Muneja
tayvo20

Male

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty07.06.09 16:58

ta läks isegi poegadele kallale
Tagasi üles Go down
tayvo20
Muneja
tayvo20

Male

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty07.06.09 17:04

ta trampis ise 4 poega surnuks
Tagasi üles Go down
Naki
Muneja
Naki

Female

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty08.06.09 0:19

Kurb kuulda Sad
Tagasi üles Go down
tayvo20
Muneja
tayvo20

Male

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty08.06.09 0:34

ju pean mina neile lapsevanem olema
Tagasi üles Go down
lehtlaivi
Noorlind
lehtlaivi

Female
Postituste arv : 61
Registration date : 05/03/2009

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty26.03.10 7:23

Mul on mureks see ,et kahel pardipojal on jalad nõrgad,vaevalt seisavad jalgadel.Annan neile söögiks kõike seda,mida kanatibudelegi ja lisaks veel tibude täissööta.Milles võib olla probleem?
Tagasi üles Go down
Naki
Muneja
Naki

Female

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty26.03.10 11:33

D-vitamiini puudus, samuti võib olla jalgade nõrkus tingitud ka kaltsiumi ja fosfori vaegusest või valest vahekorrast toidus, mis koos vähese D-vitamiiniga seda põhjustada võib.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur   Vajalik parditibude temperatuur Empty

Tagasi üles Go down

Vajalik parditibude temperatuur
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Temperatuur paabulindudel?
» Inkubeerimise temperatuur
» temperatuur soojenduslambi all?
»  muna temperatuur
» Vale temperatuur inkubeerimisel