| Vajalik parditibude temperatuur | |
|
|
Autor | Teade |
---|
tayvo20 Muneja
Postituste arv : 210 Age : 32 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 05/06/2009
| Pealkiri: Vajalik parditibude temperatuur 07.06.09 0:42 | |
| Kui kõrgele tuleb panna lamp pardipoegadest? Kuna minu pardipojad koorusid pesas kus haudusid 2 ema muskusparti ja nad koorusid eile pesa oli sügav ja pojad ei saanud välja ja ma aitasin.Mitte ükski emadest ei tahtnud endale neid poegi ja nad hoolisid munadest rohkem kui poegadest sest nad läksid pessa teisi mune edasi hauduma kuigi eie oli õige koorumis aeg ja kui kaua tuleb lampi hoida parditibude kohal ja kas võib vahel päikese kätte viia. | |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 07.06.09 8:52 | |
| Lamp peab olema nii kõrgel, et poegade selgade kohal oleks temperatuur ~35 kraadi esimestel päevadel. Niisama lihtne see ongi, ehk siis kõik sõltub lambi võimsusest ja soojendatava ala suurusest. Hoida tuleb seni, kuni pojad on pärissulgedega kaetud, ehk siis ~5 nädalat. Iga nädal võib temperatuuri alandada.
Päikese kätte viimine sõltub välisõhu temperatuurist. Soe peab neil ka seal olema. Minu paaripäevased tibud on päikesevanne võtmas käinud küll. | |
|
| |
Naki Muneja
Postituste arv : 188 Age : 50 Asukoht : Harjumaa, Nissi v, Rehemäe k. Registration date : 30/03/2009
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 07.06.09 9:30 | |
| Tere! Järsku sa kiirustasid liiga poegade äravõtmisega. Ma tean hanede baasil, et ega emahani pesalt enne ära tule kui mädamunad on ära korjatud. Ja ega sellel paaripäevasel parditibul polegi vajadust veel ringi kolama minna, pane ema alla tagasi ja kui munadest rohkem ei tule, korja siis need ära. Ma loodan, et sa saad tibudele ikka ühegi ema neist kahest, nii sul lihtsam ja piiludel toredam. | |
|
| |
tayvo20 Muneja
Postituste arv : 210 Age : 32 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 05/06/2009
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 07.06.09 16:58 | |
| ta läks isegi poegadele kallale | |
|
| |
tayvo20 Muneja
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 07.06.09 17:04 | |
| ta trampis ise 4 poega surnuks | |
|
| |
Naki Muneja
Postituste arv : 188 Age : 50 Asukoht : Harjumaa, Nissi v, Rehemäe k. Registration date : 30/03/2009
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 08.06.09 0:19 | |
| Kurb kuulda | |
|
| |
tayvo20 Muneja
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 08.06.09 0:34 | |
| ju pean mina neile lapsevanem olema | |
|
| |
lehtlaivi Noorlind
Postituste arv : 61 Age : 57 Asukoht : saaremaa Registration date : 05/03/2009
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 26.03.10 7:23 | |
| Mul on mureks see ,et kahel pardipojal on jalad nõrgad,vaevalt seisavad jalgadel.Annan neile söögiks kõike seda,mida kanatibudelegi ja lisaks veel tibude täissööta.Milles võib olla probleem? | |
|
| |
Naki Muneja
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur 26.03.10 11:33 | |
| D-vitamiini puudus, samuti võib olla jalgade nõrkus tingitud ka kaltsiumi ja fosfori vaegusest või valest vahekorrast toidus, mis koos vähese D-vitamiiniga seda põhjustada võib. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Vajalik parditibude temperatuur | |
| |
|
| |
| Vajalik parditibude temperatuur | |
|