| inkubaatori munad | |
|
+4lumimari florita7 Kiti kross 8 posters |
Autor | Teade |
---|
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: inkubaatori munad 15.03.09 20:02 | |
| Kuidas siis ikkagi asi on,kas tohib enne masinasse panekut mune pesta?Ise olen küll siiani munad pesemata masinasse pannud olgu või "sitaga". | |
|
| |
Kiti Muneja
Postituste arv : 1127 Age : 51 Asukoht : Harjumaa, Kurtna/Tagadi Registration date : 09/04/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 15.03.09 20:12 | |
| Ei tohi pesta | |
|
| |
florita7 Muneja
Postituste arv : 366 Age : 44 Asukoht : Jõgevamaa, Pala Registration date : 11/04/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 15.03.09 20:29 | |
| Mina tean ka, et ei tohi pesta. | |
|
| |
lumimari Noorlind
Postituste arv : 72 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 19/03/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 16.03.09 5:25 | |
| Mina olen vahetult enne masinasse panekut mune 38-40 kraadise veega pesnud ja siis salvrätiga pisut kuivemaks tupsutanud. Siis olen alati peale kirjtanud, et pestud muna. Iga väiksemat mustust ma ei pese maha, aga kui on muna ikka sitane, siis olen puhastanud. Igaljuhul on minul küll pestud munadest tibud välja tulnud. | |
|
| |
net Tibu
Postituste arv : 43 Age : 46 Asukoht : Ida Virumaa Registration date : 20/03/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 17.03.09 19:08 | |
| Mina pesen munad! Oli paha kogemus kuidas munad olid natukene mustad hallikas tuleb .Parast seda pesen kogu aeg. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 17.03.09 19:39 | |
| Sitased munad tuleb ikka puhastada. Nühkida ei tohi! Leodan ja seejärel tupsutan kuivaks. Siiani ei ole kooruvus väiksem olnud |
|
| |
urrike Tibu
Postituste arv : 29 Registration date : 08/08/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 17.03.09 22:42 | |
| Kuidas see munade puhastamine õieti käima peaks? Mäletan, et ema puhastas munad kohe kui pesast tõi, lahjasse äädikalahusesse kastetud niiske lapiga. Need olid toiduks tarvitatavad munad, sest ma ei mäleta, et haudejaama tibudena ostetud valged leghornid kunagi hauduma oleks läinud. Kas selliselt puhastatud mune ka inkubaatorisse kõlbab panna? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 17.03.09 23:48 | |
| Mitte mingil juhul ei tohi kasutada happelist lahust. Munakoor on kohe pees.Ainult puhas vesi ja hästi õrn pührimine |
|
| |
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: agas 17.03.09 23:56 | |
| Aga kas mune pühkida siis enne inkubaatorisse panekut?Sest nii vist ei seisa ära,kui pühin nad niiske lapikesega ära ja lasen neil seista paar nädalat,et siis masinasse,sest muna kogumisega läheb ju aega. | |
|
| |
lumimari Noorlind
Postituste arv : 72 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 19/03/2008
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 18.03.09 6:26 | |
| Kindlasti puhastada vahetult enne masinasse panekut, sest varasema pesemisega-puhastamisega kulub ära muna koorel olev kaitsekiht, mis teda säilitab. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 18.03.09 6:39 | |
| Just sellest ma rääkisingi. Mitte mingil juhul pühkida! Leotage soojas vees ja seejärel puhastage mingi pehme lapiga, et pealmist kaitsekihti võimalikult vähe vigastada. |
|
| |
yllepille Muneja
Postituste arv : 209 Age : 50 Asukoht : Järvamaa Türi Registration date : 01/04/2009
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 10.04.09 19:59 | |
| - alf kirjutas:
- Just sellest ma rääkisingi. Mitte mingil juhul pühkida! Leotage soojas vees ja seejärel puhastage mingi pehme lapiga, et pealmist kaitsekihti võimalikult vähe vigastada.
vot siis tekib küsimus kui kaua leotada? kui ikka muna korraliku kihi all | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 11.04.09 9:46 | |
| Leota või ööpäev, midagi ei juhtu.Leotage ikka nii, et sitt isenesest lahti tuleb. LEIGES VEES PIISAB 10-15 MIN |
|
| |
Naki Muneja
Postituste arv : 188 Age : 50 Asukoht : Harjumaa, Nissi v, Rehemäe k. Registration date : 30/03/2009
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad 13.04.09 9:46 | |
| Ei soovita muna ära uputada, tee märjaks ja las seisab natuke aega, siis jooksva vee all puhtaks. Mina olen peale pesemist desinfitseerinud roosakas "kaalililla" vees mõned sekundid, seejärel lasknud õhu käes ära kuivada ning seepeale jahedasse õhurikkasse kohta seisma. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: inkubaatori munad | |
| |
|
| |
| inkubaatori munad | |
|