Külaline Külaline
| Pealkiri: imelik kalkun 05.12.08 23:51 | |
| No ma olen oma kahe aasta kogemuse kalkunite juures kõike näinud, nüüd aga kummitab asjaolu, kas emane kalkun võib käituda isasena? Ise täiesti emane, aga eile tabasin ta mu kanakest viljastamas...........no on need alles tegelased. Iga aasta võtavad kellegi mitte omast soost ette. Ja vaene kanake selle koha pealt sureb lämbumise kätte kiirelt. Kuidagi harrastavad neid kanu just valged kalkunid, pronkskalkunit sellises soovahetuses ja kanavägistmises näinud ei ole. No ja kana sureb selle 15 kilo all kiirelt. |
|
Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
| |
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: KALKUN 08.12.08 7:17 | |
| Mul kalkunid juba mitu-mitu aastat.Aga jah sihukest asja veel pole olnud,et kana ihkaks. | |
|
Krissu
Postituste arv : 1 Age : 39 Asukoht : Norra Registration date : 22/01/2009
| Pealkiri: Re: imelik kalkun 22.01.09 23:54 | |
| Hehee...kalkunid on jah sellised krutskivennad et anna olla ... ja emaskalkunid võivad tõesti aegajalt isaseks kätte ära minna...tõmbab aga oma ´pauna´ õhku täis, lööb sabasuled laiali ja valmis...sealjuures nagu jh ei imestaks kui möödaminnes mõnest kanast ka üle veereb ! Aga kas olete näinud, kui tuuri läheb isaskalkun, kui talle suur peegel ninaalla torgata(lihtsalt seina najale toetada)...jh ütleks, et lausa naljakas! Ju näeb siis enda vastas karmi konkurenti ihiii... | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: liigiiharus 19.02.09 9:22 | |
| Mul siin hiina part, isasisend . Tõmmab läbi kõik kes on sulgedega... isegi varese sai kord kätte hiiiiiiiiii |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Part 19.02.09 9:24 | |
| Admin . Sul seal pildil paistavad india jooksukad. Müü muna!!! |
|
Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
| Pealkiri: Re: imelik kalkun 19.02.09 20:43 | |
| - alf kirjutas:
- Admin . Sul seal pildil paistavad india jooksukad. Müü muna!!!
Pole veel. | |
|
piip
Postituste arv : 1 Age : 73 Asukoht : lüganuse vald Registration date : 03/12/2013
| Pealkiri: Re: imelik kalkun 26.12.13 2:32 | |
| Otsin valgele emasele kalkunile sõpra- isast kalkunit. Soovin osta või vahetada valge pardi või valge hane vastu. Valeri telef +3725144647 | |
|
Admin Admin
| Pealkiri: Re: imelik kalkun 26.12.13 5:01 | |
| Palun pane see tekst ilusti kuulutustesse ,seal on tema koht. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: imelik kalkun | |
| |
|