kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: Veel haudumisest 20.09.09 23:05 | |
| Saksa habekana on ka paras haudemasin. | |
|
anni
Postituste arv : 5 Age : 62 Asukoht : Noarootsi Registration date : 09/06/2009
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 21.09.09 6:19 | |
| Tere. Mul selline küsimus ,et üks tiukru kana istub koguaeg pesal ja üritab kõike mis ümmargune välja haududa. Kui tavaline kana muneb,siis kohe platsis ja haudub. Kas peaks tal laskma toimetada lõpuni või saab teda kuidagi ära pesa pealt. | |
|
Kiti Muneja
Postituste arv : 1127 Age : 51 Asukoht : Harjumaa, Kurtna/Tagadi Registration date : 09/04/2008
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 21.09.09 6:38 | |
| - anni kirjutas:
- Tere. Mul selline küsimus ,et üks tiukru kana istub koguaeg pesal ja üritab kõike mis ümmargune välja haududa. Kui tavaline kana muneb,siis kohe platsis ja haudub. Kas peaks tal laskma toimetada lõpuni või saab teda kuidagi ära pesa pealt.
Kui tibusid tahad, siis loomulikult lase välja haududa. Kui tibude huvi pole, siis kana karistuspuuri - selline puur, kust jahe õhk alt liigub, et kana jahutada ja panna ta nii, et näeb teiste kanade igapäevast rõõmsat tegutsemist. Selles puuris joogi-söögiga max 4 päeva ja kahe nädala pärast on Sul jälle muneja kana | |
|
anni
Postituste arv : 5 Age : 62 Asukoht : Noarootsi Registration date : 09/06/2009
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 21.09.09 23:25 | |
| | |
|
saulakas Tibu
Postituste arv : 38 Age : 40 Asukoht : saula Registration date : 26/05/2009
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 22.09.09 21:12 | |
| Kust saaks Saksa habekanu?? | |
|
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: saksahabekanad 22.09.09 22:49 | |
| - saulakas kirjutas:
- Kust saaks Saksa habekanu??
Mina tõin eelmisel kevadel endale saksahabekanad kasutaja sirpe käest.Igavesti head haudujad ja munejad kuigi munad ei ole suured on nad ilusad beezikad.Kanad ise musta sulestikuga,habemetega ja viievarbalised. | |
|
Kana-Kata Muneja
Postituste arv : 191 Age : 53 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 16/08/2009
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 23.09.09 6:07 | |
| - kross kirjutas:
- saulakas kirjutas:
- Kust saaks Saksa habekanu??
Mina tõin eelmisel kevadel endale saksahabekanad kasutaja sirpe käest.Igavesti head haudujad ja munejad kuigi munad ei ole suured on nad ilusad beezikad.Kanad ise musta sulestikuga,habemetega ja viievarbalised. Kas sellel saksa habekanal ka mingi muu nimi on?Tahtsin netist uurida nende kohta(endalgi üks sarnane Sirpelt toodud-nime unustasin ära,nüüd meenus,et oli jah selline nimi ),aga ei leidnud selle nime alt mingit infot.Kui keegi teab,mis tõunimi neil inglise keeles võiks olla,siis palun vastake! | |
|
maiken006 Tibu
Postituste arv : 33 Age : 64 Asukoht : sulu Registration date : 19/06/2009
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest 24.09.09 4:56 | |
| väga häid tulemusi olen saanud asperini manustamisega´veerandist pool tabletti sest alati ei aita tuuletare | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Veel haudumisest | |
| |
|