| hauduvad kanad | |
|
|
Autor | Teade |
---|
gatuke Tibu
Postituste arv : 23 Age : 46 Asukoht : saaremaa Registration date : 07/07/2009
| Pealkiri: hauduvad kanad 07.08.09 5:26 | |
| kas on normaalne,et kanad nüüd vastu sügist hauduma tahavad minna ma nii rumal ei tea kas peaks munad alla panema või on tibudel sügisel juba külm ja neist ei saa asja | |
|
| |
yllepille Muneja
Postituste arv : 209 Age : 50 Asukoht : Järvamaa Türi Registration date : 01/04/2009
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 5:38 | |
| - gatuke kirjutas:
- kas on normaalne,et kanad nüüd vastu sügist hauduma tahavad minna ma nii rumal ei tea kas peaks munad alla panema või on tibudel sügisel juba külm ja neist ei saa asja
minul koorusid eelmine aasta 3 tibu 1sept. ja see aasta oli 1 kanal ka oma tibud juba kes nüüdseks elavad pireti juures | |
|
| |
gatuke Tibu
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 5:51 | |
| tore,siis panen kanale munad alla haudujaid juba kaks kui mitu muna võib kanale alla panna nad mul tavalised vabriku kanad | |
|
| |
yllepille Muneja
Postituste arv : 209 Age : 50 Asukoht : Järvamaa Türi Registration date : 01/04/2009
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:00 | |
| - gatuke kirjutas:
- tore,siis panen kanale munad alla haudujaid juba kaks kui mitu muna võib kanale alla panna nad mul tavalised vabriku kanad
see oleneb kanast minul mitte väga suur kana (keskmine)ja istub praegu 10 muna peal 4tk võdsin eile ära 1 oli katki ja 3 ei olnud arenema hakanud aga nedki munad oli tubli hauduja mamma endal ikka tiivaall soojas hoidnud | |
|
| |
gatuke Tibu
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:06 | |
| kuidas aru saada,et munad ei ole hakanud arenema | |
|
| |
yllepille Muneja
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:13 | |
| minul kana istub tänaseks juba 11või 12 päeva ja https://kodulinnud.forum.co.ee/idee-fix-f15/ovoskoop-t513.htm siin pildil minu ovoskoop kuigi nüüd ilma kuplita lambi küljes lihtsalt juhe ja pesa ikka säästu pirniga teine pirn läheb väga kiiresti kuumaks ja sellel ei saa wc paberi tühja kesta kasutada 10 päevasel munal juba valgustades ilus liikuv loode näha minun kana kunadel vähemalt aga jah olen selliseid mune näinud millel ei ole näha ka (äntu munadel näiteks ei saanud eriti aru) | |
|
| |
gatuke Tibu
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:20 | |
| mul just äntu kanad ja ka äntu munad aga proovin ikka | |
|
| |
yllepille Muneja
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:27 | |
| - gatuke kirjutas:
- mul just äntu kanad ja ka äntu munad aga proovin ikka
proovi ikka jah õhuava ikka näha aga miimodi veresooni mina ei näinud äkki parem valgustus ja pimedam ruum siis äkki näha | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:43 | |
| nädalase pikkuse juures kindlasti näeb, kui 60w pirn ei aita, pane 100w. pime ruum ja otsene valgus munale. |
|
| |
gatuke Tibu
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 07.08.09 6:45 | |
| nüüd jääb üle oodata millal saaks juba vaadata,täitsa põnev tundub | |
|
| |
Piret Muneja
Postituste arv : 590 Age : 56 Asukoht : Harjumaa Registration date : 16/01/2009
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad 08.08.09 22:03 | |
| Haudumise osas on sellest tegelikult korduvalt juttu olnud: asi käib kevadisest pööripäevast, st. märtsikuust kuni sügisese pööripäevani ehk septembri keskpaigani, ehk selleks ajaks peaks viimased tibud väljas olema. Seda õpetab vanarahavs ja kõik kanakasvatusraamatud, millega ma seni kokku puutunud olen. Pikemalt käsitles teemat ka ajakiri Practical Poultry. Muidugi võib seda teha ka varem või hiljem, aga nii ei ole tibudele tagatud arenemiseks vajalikku päikesevalgust! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: hauduvad kanad | |
| |
|
| |
| hauduvad kanad | |
|