| Kuidas saada kanad hauduma? | |
|
|
Autor | Teade |
---|
tayvo20 Muneja
Postituste arv : 210 Age : 32 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 05/06/2009
| |
| |
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: jaa 07.07.09 20:58 | |
| Selleks peab küll kanal endal soov olema.Siin mingit imenõksu pole,vabrikukanad vist ei lähegi kunagi hauduma.Mina pigem muretsen,kuidas neil haudekihu ära hoida,ei aita see persetpidi vette kastmine kah,raputab kuivaks ja pessa ruttu tagasi. | |
|
| |
evesen Muneja
Postituste arv : 155 Age : 54 Asukoht : Harjumaa Registration date : 17/04/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 07.07.09 22:39 | |
| Vanasti soovitati panna kana korvi või kasti alla.Pesamunad alla ja vahepeal sööma lasta,siis pidavat loksuma hakkama.Ise seda proovinud pole,kuna endal istuvad pidevalt. | |
|
| |
Piret Muneja
Postituste arv : 590 Age : 56 Asukoht : Harjumaa Registration date : 16/01/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 07.07.09 23:14 | |
| - kross kirjutas:
- Selleks peab küll kanal endal soov olema.Siin mingit imenõksu pole,vabrikukanad vist ei lähegi kunagi hauduma.Mina pigem muretsen,kuidas neil haudekihu ära hoida,ei aita see persetpidi vette kastmine kah,raputab kuivaks ja pessa ruttu tagasi.
Kuidas kellelgi; minu äntud hauduvad nagu muiste ja minu meelest on siin teisedki (oli vist Malvekas) haudujatest äntude omanikud | |
|
| |
malvekas Muneja
Postituste arv : 530 Age : 47 Asukoht : Hiiumaa Registration date : 10/04/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 08.07.09 0:05 | |
| Minul jh üks äntukas läks haudele,lihtsalt jäi pidevalt pesale istuma ja sai ta teistest eraldi tõstetud.Nüüd kasvatab oma tibusid. | |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 08.07.09 4:37 | |
| Kliima soojenemist tuleks vist oodata pigem,... külm on, vähemalt siin Tallinna kandis. Mul üks kangekaelne faasan haudub, aga kanad ei kõssagi. | |
|
| |
ulaturo Muneja
Postituste arv : 506 Age : 66 Asukoht : Tartumaa Registration date : 21/01/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 08.07.09 20:27 | |
| - fosse kirjutas:
- Kliima soojenemist tuleks vist oodata pigem,... külm on, vähemalt siin Tallinna kandis. Mul üks kangekaelne faasan haudub, aga kanad ei kõssagi.
Tundub jälle, et see pisike riik on TOHUTULT , suur Otepää pool kliima LIIGA soe. Mul 4 kana jalutavad tibudega ringi(juba teisel ringil, esimesed omapead) ja pesakastidest pean mune lausa virutama,nokivad kätt( lapsed ei julge mune tuuagi) Segumasin, muudkui vurab, et aedikuid juurde teha. | |
|
| |
tayvo20 Muneja
Postituste arv : 210 Age : 32 Asukoht : Kilingi-Nõmme Registration date : 05/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 09.07.09 9:20 | |
| mul on kanala kanad tavakanad tiukru segud puhtad tiukrud ja uks krobki kellel 2 tibu | |
|
| |
ekana Muneja
Postituste arv : 116 Age : 61 Asukoht : Harjumaa Registration date : 26/06/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 20.07.09 21:46 | |
| - evesen kirjutas:
- Vanasti soovitati panna kana korvi või kasti alla.Pesamunad alla ja vahepeal sööma lasta,siis pidavat loksuma hakkama.Ise seda proovinud pole,kuna endal istuvad pidevalt.
Üks õpetus targast ingliskelsest kanade pidamise raamatust: haudumisele aitab kaasa, kui panna kanale peale 24 tunniks kast (pappkast) ja alla mõned munad. Sellel ajal ei tohi kana segada. Peale 24 tundi tuleb kast hämaras ära võtta ja vaadata, kas kana istub rahulikult pesas ja on suled kohevile ajanud. Siis peaks ta laskma 20 minutiks sööma-jooma ja soolestikku tühjendama ja tagasi pessa. Sellel aja tuleb siis lisada haudemune Mina proovisin ja minul see õnnestus hästi. Kana istub õnnelikult pesas | |
|
| |
Piret Muneja
Postituste arv : 590 Age : 56 Asukoht : Harjumaa Registration date : 16/01/2009
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? 21.07.09 5:44 | |
| Noh, minu äntukas haudus välja tõelise imelinnu. Siiamaani ei usu, et ta sellega toime tuli. Tüütas mind oma haudumisega ja teistelt munade varastamisega ära, seega toppisin talle alla mõned väljamaised väljapraagitud haudemunad - et las istub, nagunii sealt midagi ei tule, pärast suskan inkubaatoritibud kana alla ja lool lõpp. Ja tema haudus neist tibu välja - ilus ja elujõuline pisike 'rohejalg' Ja kui õnnelik on veel kana ise oma 'väikese fritsuga'! | |
|
| |
ulaturo Muneja
Postituste arv : 506 Age : 66 Asukoht : Tartumaa Registration date : 21/01/2009
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kuidas saada kanad hauduma? | |
| |
|
| |
| Kuidas saada kanad hauduma? | |