siiri Noorlind
Postituste arv : 94 Asukoht : Jõgeva/Lääne-Virumaa Registration date : 21/02/2009
| Pealkiri: Kas panna sunniviisiliselt hauduma 02.07.09 9:06 | |
| No meie kalkun ei taha kuidagi hauduma jääda, ikka veel muneb. Ühe teise teema all kirjutas keegi, et isakalkun pannakse korvi alla hauduma. Kas tasub nii teha ja kuidas siis täpselt? Või võib panna ka emakalkuni? Või pean ikka edasi ootama. Kardan, et muidu jääb hiliseks. Kaua ma võiksin veel oodata, et ta ise jääks haudele? | |
|
kalkun Tibu
Postituste arv : 20 Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: Kalkun 02.07.09 9:20 | |
| Minu kalkun ka muneb praegu.Kas mõni kana ei lähe sul hauduma,pista selle alla munad.Korvi alla vist ikka ei tasu panna,veidi karm nagu. | |
|
siiri Noorlind
Postituste arv : 94 Asukoht : Jõgeva/Lääne-Virumaa Registration date : 21/02/2009
| Pealkiri: Re: Kas panna sunniviisiliselt hauduma 02.07.09 19:54 | |
| Meil alles noored kanad, üks hakkas just munema, teised peaks ka kohe hakkama. | |
|
kross Muneja
Postituste arv : 491 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 27/03/2008
| Pealkiri: aga 02.07.09 20:23 | |
| Kas mõnda head naabrinaist pole,kellel kana hauduma läheb,äkki pistab sinu kalkuni munad alla.Minul siin nende haudujatega aasta läbi häda ,kuna ise nii palju neid tibukesi ei taha siis olen ka tuttavate kanade mune alla pistnud ja neile tibud hiljem andnud kuna nende kanad ka ei taha haududa. Aga kalkunitega pole ka mul probleeme olnud,haude kihu meeletu,küll on nad omi poegi välja haudunud,parte ja täna tuli üks pesalt kuue hanepojaga,tal pole aega sööma ka minna,nii armsalt ja hästi hoiab oma pojakesi kuigi need ei ole üldsegi tema moodi. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kas panna sunniviisiliselt hauduma | |
| |
|