| Milline täisautomaatne inkubaator | |
|
|
Autor | Teade |
---|
kerstinoltjan Muneja
Postituste arv : 118 Age : 36 Asukoht : võrumaa metsade ja küngaste vahel Registration date : 17/07/2010
| Pealkiri: Milline täisautomaatne inkubaator 17.05.12 21:32 | |
| Kuna mu mehele hakkas inkubeerimine meeldima, otsustas ta osta täisautomaatse inku. Palus siis mul maad kuulata ja välja uurida millist osta. Küsikski siis millist soovitate? Mees tahab saada siiski natuke suuremat inkut. Mis mahutaks oma 150 muna kindlasti ära, isegi rohkem võiks olla. Loodan, et on sellist saada ning tellimine väga keeruliseks ei lähe. Oleme arvestanud umbes 600 euroga. Interneti lingid oleksid ka toredad.
Ilusat kevadet | |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 17.05.12 23:23 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 0:09 | |
| |
|
| |
fosse Muneja
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 4:44 | |
| Sinna Sooääre lingitud masinale tuleks siis 3 mootorit 3x95€ juurde osta. Koos mootoritega tuleb selle masina hinnaks l 870€. Ja niiskust tuleb vist kah veevanniga ise regullida? | |
|
| |
kerstinoltjan Muneja
Postituste arv : 118 Age : 36 Asukoht : võrumaa metsade ja küngaste vahel Registration date : 17/07/2010
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 4:46 | |
| Tundub, et panin eelarve koostamisega puusse. Aga kas kellegil on kogemusi viimase lingitud masinaga? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 6:24 | |
| Soosaare masinal pole niiskuse reguleerimisega mingit probleemi, vannid vett täis ja kogu moos. Sel pole hügromeetrit pealgi, panin ise peale ja jälgisin, kuidas see muutub vastavalt vajadusele. 3 mootorit tuleks peale osta kui ei viitsita nuppe liigutada, aga siis toimub munade pööramine restide vahel üksteisest sõltumatult.Mina neid ostma ei hakka, pole suurt tüli paar korda päevas kolme nuppu liigutada. Ventilaatoreid on sellel 2, all ja ülal. Mina olen sellega igatahes rahul. Neid masinaid on väiksema mahutavusega ka, aga Eestisse vist ei tooda. http://www.salvatoregreco.com/incubators.html |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 7:39 | |
|
Viimati muutis seda Sooääre (18.05.12 9:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 7:55 | |
| Mis sul viga on ? Jutt on inkust,sa lähed julmalt majade peale üle ? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 18.05.12 9:39 | |
| Viga pole midagi, "vasikavaimustus" tuli peale, toredad majad olid tibudele, aga jah, läksid vale koha peale, kustutasin ära. Video on inkust. Kui mul oleks vajadus veel valida, siis ma valiks R-Com MARU seeriast, aga praegu jääb üle ainult oma masinat kiita. |
|
| |
kerstinoltjan Muneja
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 19.05.12 2:02 | |
| Kas keegi teab, kas eestist on kusagilt saada seda sooääre lingitud inkut? Kodulehel seal kirjas, et laos hetkel pole. | |
|
| |
fosse Muneja
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 19.05.12 2:16 | |
| Sooääre, ma pean Sulle miski eripreemia välja mõtlema hea marketingitöö eest | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 19.05.12 3:06 | |
| Tänan, mulle need koguaeg meeldinud. Enne sai vaadatud neid erinevatest kohtadest, aga minust polnud väljamaalt tellijat. Tore, et asja käsile võtsid, nüüd on vähemalt inkude soovijatel valik suurem. |
|
| |
kerstinoltjan Muneja
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 19.05.12 3:30 | |
| Tänud Teile, et üldse viitsite pead vaevata siin ja aidata "tobukest" Pole varem üldse tegelnud inkudega, täiesti tume maa. Istun aga tundide viisi siin foorumis ja loen teemasid läbi Praegune inku on peaaegu samasugune nagu siin v.a see spiraal kaane keskel (või mis iganes see seal pildi peal on) https://2img.net/r/ihimg/f/831/5026462.jpg/ | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator 19.05.12 5:01 | |
| Küttekehadeks on sellel hõõglambid, keskel peaks ventilaator olema. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Milline täisautomaatne inkubaator | |
| |
|
| |