| KODULINDUDE FOORUM Missioon: soodustada lindudega tegelemist |
|
| Kuri part | |
| | Autor | Teade |
---|
Külaline
Postituste arv : 5 Age : 60 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 15/06/2010
| Pealkiri: Kuri part 10.08.11 18:47 | |
| Mida teha kui isapart kiusab emaparti? Mul on see järjest teine isa, kes sedasi käitub, eelmine kiusas vigast parti ja arvasin, et asi selles. Võtsin noore ja nüüd hakkas see isapart (sinikaela värvides segu) kiusama eelmise aasta emast (väiksem pruun) Ajab karjast eemale ja peksab, surub vastu maad ja istub seljas (20 korda päevas). Karjas on veel 2 emaparti, kellega saab hästi läbi. Kas on lootust rohkem rahu saada, kui karjas ainult emased? Kas selline käitumine võib ise heaks muutuda või aitab ainult ühe osapoole lõpp? Äkki valib kiusaja siis uue ohvri? | |
| | | Janno Muneja
Postituste arv : 306 Age : 46 Asukoht : Järvamaa Registration date : 01/05/2009
| Pealkiri: Re: Kuri part 11.08.11 20:26 | |
| - Külaline kirjutas:
- Mida teha kui isapart kiusab emaparti? Mul on see järjest teine isa, kes sedasi käitub, eelmine kiusas vigast parti ja arvasin, et asi selles. Võtsin noore ja nüüd hakkas see isapart (sinikaela värvides segu) kiusama eelmise aasta emast (väiksem pruun) Ajab karjast eemale ja peksab, surub vastu maad ja istub seljas (20 korda päevas). Karjas on veel 2 emaparti, kellega saab hästi läbi. Kas on lootust rohkem rahu saada, kui karjas ainult emased? Kas selline käitumine võib ise heaks muutuda või aitab ainult ühe osapoole lõpp? Äkki valib kiusaja siis uue ohvri?
aga kas sa ei arva,et see isane teeb seda nn.täiskasvanute värki?Olen lugenud,et partidele oleks vaja mingit veesilma ,et seda asja ohutumalt teha aga kui see puudub siis tuleb seda kuival maal teha ja jääbki mulje nagu tahaks isane teist ära tallata | |
| | | Külaline
Postituste arv : 5 Age : 60 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 15/06/2010
| Pealkiri: Re: Kuri part 13.08.11 7:12 | |
| Kuigi see on paaritamisele sarnanev tegevus, on see siiski midagi muud, kolm käivad karjas ja üks on alati viis meetrit eemal, tahab ka teiste poole minna, isane ajab kohe ära. Tiik on olemas ja isane paaritab ka teisi, aga ühte tõrjub pidevalt, ajab alati ära, kui kahest meetrist lähemale satub, vette ei julge kiusatav peaaegu minnagi, sest seal on kõige hullem. Kas tõesti pole kellelgi teisel midagi sellist olnud? | |
| | | josefiina Tibu
Postituste arv : 46 Age : 44 Asukoht : Tallinn Registration date : 21/08/2008
| Pealkiri: Re: Kuri part 14.08.11 9:04 | |
| Minul on ka üks emane selline väljatõrjutud. Nii kui julgeb nina välja pista, on isane kohe kallal. Emane on kogu aeg laudas sees ja käib väljas vaid söögi aegadel ja siis hoiab ka omaette. Kahtlustasin, et selline käitumine äkki sugulusest tingitud aga see vist vähetõenäoline. Ega vist muud teha ei ole, kui emane ära süüa. | |
| | | Ristik
Postituste arv : 6 Age : 60 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 14/06/2012
| Pealkiri: Re: Kuri part 08.07.13 1:42 | |
| Kas see on partide juures levinud käitumine, et isapart paaritab pidevalt ühte emast, kellel kael juba sulgedest paljas ja teistest emastest ei tee eriti välja? Emapart jookseb karjudes eest ära (tiik on olemas küll). Tagaajamine toimub iga poole tunni tagant. Kuna see on korduv probleem ja plaanin juba kolmandat isast välja vahetada, siis tahaks küsida, kas mina olen liiga tundlik, et emapardi sellist kohtlemist ei talu, kas see ongi partide juures normaalne, et kogu aeg on keegi läbipekstud ja eemaletõrjutud (norutab teistest eemal)? | |
| | | Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
| Pealkiri: Re: Kuri part 08.07.13 2:04 | |
| Alati peab alustama sellest mis pardiga on tegemist kui räägid muskusest kellest ma midagi ei te siis pole mul mõtet jahuda. | |
| | | Ristik
Postituste arv : 6 Age : 60 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 14/06/2012
| Pealkiri: Re: Kuri part 08.07.13 18:48 | |
| Pardid on ruaanid, jooksukad, segud. Muskust ei ole. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kuri part | |
| |
| | | | Kuri part | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|