KODULINDUDE FOORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KODULINDUDE FOORUM

Missioon: soodustada lindudega tegelemist
 
PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

 

 Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks

Go down 
4 posters
AutorTeade
Kiravre
Tibu



Female
Postituste arv : 24
Age : 24
Asukoht : Pärnumaa
Registration date : 28/04/2015

Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty
PostitaminePealkiri: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks   Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty02.07.16 2:53

Tere!
Tuttav kaebas, et tema kanade munad(munavalged) on peale keetmist hästi lagunevad ja pehmed Shocked
Kas neil kanadel on mõne aine puudus või on tegu mõne muu probleemiga?
Ise ei osanud talle küll selle peale midagi öelda, kuna endal pole sellist asja ette tulnud. scratch Smile
Tagasi üles Go down
Admin
Admin
Admin


Male
Postituste arv : 1072
Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald
Registration date : 19/02/2008

Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty
PostitaminePealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks   Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty02.07.16 18:19

Liiga värsked munad , muud ei midagi .
Tagasi üles Go down
https://kodulinnud.forum.co.ee
tibi
Noorlind
tibi


Female
Postituste arv : 55
Age : 46
Asukoht : Raplamaa
Registration date : 28/12/2010

Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty
PostitaminePealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks   Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty11.07.16 8:28

Minu kogemus on,et kui saavad mingi perioodi nisu rohkem,siis muutub munavalge püdedaks.Ma järeldaks sellest,et valgu üleküllus,aga see võib vale järeldus olla.Minul on igaljuhul seotud see nisuga.
Tagasi üles Go down
giina20




Female
Postituste arv : 3
Age : 41
Asukoht : Haapsalu
Registration date : 13/07/2016

Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty
PostitaminePealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks   Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty09.01.17 20:33

Kindlasti on muna liiga värske. Mina alla nädala vanuseid mune ei tarvita söögiks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content





Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty
PostitaminePealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks   Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks Empty

Tagasi üles Go down
 
Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Munavalge on peale keetmist vedel?
» Vuttide haudumine
» miks part ei mune ?
» Miks kanad ei mune?

Permissions in this forum:Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
KODULINDUDE FOORUM :: Räägi kaasa! :: Kanad-
Hüppa: