Postituste arv : 24 Age : 24 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 28/04/2015
Pealkiri: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks 02.07.16 2:53
Tere! Tuttav kaebas, et tema kanade munad(munavalged) on peale keetmist hästi lagunevad ja pehmed Kas neil kanadel on mõne aine puudus või on tegu mõne muu probleemiga? Ise ei osanud talle küll selle peale midagi öelda, kuna endal pole sellist asja ette tulnud.
Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
Pealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks 02.07.16 18:19
Liiga värsked munad , muud ei midagi .
tibi Noorlind
Postituste arv : 55 Age : 46 Asukoht : Raplamaa Registration date : 28/12/2010
Pealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks 11.07.16 8:28
Minu kogemus on,et kui saavad mingi perioodi nisu rohkem,siis muutub munavalge püdedaks.Ma järeldaks sellest,et valgu üleküllus,aga see võib vale järeldus olla.Minul on igaljuhul seotud see nisuga.
giina20
Postituste arv : 3 Age : 41 Asukoht : Haapsalu Registration date : 13/07/2016
Pealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks 09.01.17 20:33
Kindlasti on muna liiga värske. Mina alla nädala vanuseid mune ei tarvita söögiks.
Sponsored content
Pealkiri: Re: Miks jääb keetmisel munavalge pehmeks