rumu Muneja
Postituste arv : 107 Age : 34 Asukoht : Lõuna-Eesti Registration date : 21/03/2008
| Pealkiri: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 6:52 | |
| Minu omad on keskmiselt munenud 44. Kõige vähem olen saanud ühelt emaselt 12 ja rohkem 65 muna. Kusjuures lasen igal emasel vähemalt korra aastas hauduma jääda. Minu omad alustavad tavaliselt märtsi lõpus või aprilli alguses. Aga jah, palju teie pardid siis munevad? | |
|
Lille Tibu
Postituste arv : 25 Age : 38 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 16/04/2008
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 7:44 | |
| Pole eriti lugenud, kuna lasen oma muskustel kurna täis muneda(10-13 muna) ja siis hauduma jääda. Edasi mässavad suvi läbi oma lastega. Mul jäävad samuti haudele aprillis, laisemad mais. Aasta munatoodangut tõesti oska öelda, kuna pean oma tibumajanduse mahutama kolmele suve kuule Kuid kui muskuselt tibud ära võtta, siis ta 2-3 nädalat puhkab ja teeb siis uue pesa. | |
|
rumu Muneja
Postituste arv : 107 Age : 34 Asukoht : Lõuna-Eesti Registration date : 21/03/2008
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 9:32 | |
| Jaa, hauduma on nad supertublid Tegusamad on kolm korda oma sigiperioodi ajal suutnud tibusid "koorutada." Õnneks lepivad nad lastehooldusõiguse äravõtmisesse küllaltki hästi ja alustavad munemisega üsna pea. Isegi kanapojad on välja hautud, rääkimata hane- ja kosklatibudest. Aga mulle polegi tähtis kui palju nad munevad vaid ikka see kuidas nad oma poegi kasvatavad ja silmailu pakuvad. Aga munadest saab maitsva munakoogi teha! Peaks lausa oma "muskuskulinaaria" avama:D | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 19:20 | |
| Rumu, siis ootame sinu retsepti vabateema all, kuhu võidki jsut selle koogi kirja panna! Tahaks ka süüa. |
|
florita7 Muneja
Postituste arv : 366 Age : 44 Asukoht : Jõgevamaa, Pala Registration date : 11/04/2008
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 20:55 | |
| Eelmisel aastal sain suve jooksul vaid 1 muna, aga võtsin siis uued muskused ja sel aastal alustasid nad juba umbes nädal tagasi munemist. Loodetavasti tulevad peagi tibud ka. | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? 24.02.09 21:19 | |
| florita, mida sa neile söödad? natuke liiga väikesed su munakogused. või lased ka liiga vara haudele? |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mitu muna teie muskuspardid aastas munevad? | |
| |
|