algaja Noorlind
Postituste arv : 60 Age : 46 Asukoht : vasalemma Registration date : 05/06/2012
| Pealkiri: kukk ja kanad 06.06.12 20:58 | |
| Tere kõigile! Olen algaja kanakasvataja ning kohe vajaksin nõu Eile tõime meile uhke kuke! Aitäh Kitile! Täna hommikul saime 4 tüdrikut majja. Nii kui kanad said aedikusse, hakkas meie kukepoiss ennast kehtestama, ahistab kana nurka ning nokib kukalt, ühega lõpetab ja teisega alustab. Seega küsimus - kas see on normaalne maskuliine käitumine või on see mingisugune reaktsioon - mina olin siin esimesena!? Palun abi. | |
|
Kiti Muneja
Postituste arv : 1127 Age : 51 Asukoht : Harjumaa, Kurtna/Tagadi Registration date : 09/04/2008
| Pealkiri: Re: kukk ja kanad 06.06.12 22:15 | |
| See on normaalne ja ka reaktsioon, et tema esimene oli Kusjuures ongi hea, et uustulnukaid oli rohkem, kuna kui tema oleks tulnud hiljem, siis need neli oleks kõik kukke terroriseerinud. Pealegi on nad kõik alles tited, küll asi paika loksub! Teemaväliselt - kukk, kelle poiss teile püüdis, oli araucana | |
|
algaja Noorlind
| Pealkiri: Re: kukk ja kanad 07.06.12 0:48 | |
| Vot seda me vaatasime jah, et ei ole täitsa tavaline kukk Aga kui me sind jälle külastame, siis teeme tasaarvelduse, eks? Väga hea kuulda, et antud käitumine on normaalne! Oleme terve perega praktiliselt 2 päeva olelenud kanakuudi kõrval ja lummunult jälginud nende tegutsemist. aitäh! | |
|
Kiti Muneja
Postituste arv : 1127 Age : 51 Asukoht : Harjumaa, Kurtna/Tagadi Registration date : 09/04/2008
| Pealkiri: Re: kukk ja kanad 07.06.12 0:56 | |
| Ma ei öelnud arvelduse pärast (see pole vajalik), vaid seepärast, et teaksite, kes kukk teil on Aga jälgida võib ikka, et keegi liiga vägivaldseks ei läheks - aga nagu aru saan, hoiate nagunii koguaeg silma peal | |
|
algaja Noorlind
| Pealkiri: Re: kukk ja kanad 07.06.12 3:08 | |
| Eile arvasime, et saime täitsa tavalise kukepoisi ning vaatasime tema paari sulge kaelal mis lopendasid nagu hakkaksid ära kukkuma, et oh sa vaesekene ! Abikaasa proovis veel sulgede minekule kaasa aidata täna aga selgus, et ta ei olegi tavaline kukk ning talle kasvab hoopis krae. Meie kanakari nokib ja siblib aedikus harmoonilise kambana. Isegi kana, kes oli kogu hommikupooliku väga agressiivne ning jõudis pojale suisa ninna hüpata, on sobitanud ennast kampa. Silm puhkab! | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: kukk ja kanad | |
| |
|