| Minu elu esimesed tibud koorunud!! | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Cessuke Noorlind
Postituste arv : 76 Age : 43 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 24/03/2012
| Pealkiri: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 05.05.12 20:42 | |
| Alles siin küsisin nõu, et kuidas kanast aru saada, et hauduma tahab. Nüüd siis 21 päeva möödas ja 2 tibukest on väljas, lisaks neljal munal augud sees. 8 muna panin alla sellele kanale, üks tundub mäda, kuna valgustamisel paistab üleni läbi, ühel tundub tibu sees olema, aga ei liiguta, ega krabista, eks ootame, ehk vajab päevake aega, ülejäänud neljas auk sees ja nokakesed väljas juba;) 2 esimest ilusti kuivad ja jutustavad oma kanaemaga hoogsalt. Nii lahe, nagu ise oleks lapsed saanud;)) 10 päeva pärast peaks teisel kanal ka tibud tulema ja 15 päeva pärast ka kolmandal;) | |
|
| |
merks
Postituste arv : 5 Age : 55 Asukoht : Valga Registration date : 16/04/2012
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 06.05.12 3:22 | |
| Palju õnne! Meil koorus ka täna esimene tibu, ma arvan, et ma tean, mida sa tunned! Rõõm on nii suur | |
|
| |
Cessuke Noorlind
Postituste arv : 76 Age : 43 Asukoht : Viljandimaa Registration date : 24/03/2012
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 06.05.12 18:23 | |
| Nüüd kõik 6 pehmet pallikest sibavad kana tiiva all ja tuterdasid juba munakollastki nokkima;) 8 munast 2 olid mädad, polnd miskit arenema hakanudki seal. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 06.05.12 18:54 | |
| |
|
| |
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 47 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 06.05.12 20:28 | |
| Õnnitlused! Minu elu esimesed "isiklikud" tibud peaksid kooruma 20.mai paiku. Hetkel kaks muskusparti istuvad pesadel ja isa sealsamas kõrval valvab. Kõik kanad, kes lähedusse satuvad aetakse lausa laudast välja Reedel Kopraonu käest toodud kanatibud aga siblivad ringi ja lapsed nüüd ainult laudas elakski. Ausalt öeldes ise ka | |
|
| |
Cessuke Noorlind
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 14.05.12 0:16 | |
| Meie esimesed tibud on ka nüüd nädalased ja tugevad tegijad juba. Üks neist tuleb ilmselt pruun (hi-line kana munast ilmselt), eised on kõik pruunikas-halli kirjud tiukrimustriga;) Kes on kukk, kes kana, sellest pole mul aimugi Aga jh, äge on, tibud laste vahel juba ära jagatud ja nimedki pandud;)) | |
|
| |
ülane Noorlind
Postituste arv : 96 Age : 44 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 24/04/2008
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 14.05.12 2:41 | |
| Minul jäi ka üks kana hauduma. 10 muna on all. Loodan, et haub ikka lõpuni. Mai lõpus peaks siis tibud olema. Ootan põnevusega!! | |
|
| |
Ellimineerija Muneja
Postituste arv : 431 Age : 68 Asukoht : Harjumaa Registration date : 12/01/2011
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 15.05.12 3:28 | |
| Päikest. Söögiga ei "mängita", söögile "nime panna" tekitab jamasid, Aga õnne. Juhust on, et koorumine võib mingil imelikul põhjusel venida ca 3-4 päeva peale, kiirustada pole kuhugi. | |
|
| |
Cessuke Noorlind
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! 15.05.12 5:50 | |
| Ma usun, et need kirjud kanad meil lauale ei lähegi, vaid lähevad kunagi vanadussurma;)) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Minu elu esimesed tibud koorunud!! | |
| |
|
| |
| Minu elu esimesed tibud koorunud!! | |
|