jadekas
Postituste arv : 6 Age : 48 Asukoht : pärnu Registration date : 10/08/2011
| Pealkiri: part ja hani 13.12.11 23:38 | |
| tere, nägin täna hommiku midagi veidrat. Isane pekingi part sugutas emahane, isahani seisis õige näoga kõrval ja ka emahani tundus rahulolev. Igatahes oli see minu jaoks vägagi veider . Ehk keegi targem oskab seletada | |
|
Buntik Muneja
Postituste arv : 758 Age : 55 Asukoht : Luke, Tartumaa Registration date : 24/11/2009
| Pealkiri: Re: part ja hani 14.12.11 1:40 | |
| Ee, ma ei tea, mis kategooriasse seda nüüd liigitada, kas zoofiilia või swing, aga nalja pakub küll selline asi Minu haned paarituvad ja munevad. Pardid on kanade sekka pandud, sest suures armusegaduses võivad haned nad ära tallata. Samas, on pardipreilid igati suguküpsed ja tahavad poissi saada. Isapart pole aga asjast huvitatud, või krutib lihtsalt erutust üles. Igal juhul on selline tegevus viinud selleni, et emapardid on hakanud Brahma kukkedele külge lööma Hea, et inimestel veel selle mõistus kaine on :-) | |
|
Ellimineerija Muneja
Postituste arv : 431 Age : 68 Asukoht : Harjumaa Registration date : 12/01/2011
| Pealkiri: Re: part ja hani 15.12.11 8:18 | |
| Tere päikest. Tore, Buntik, Sul ka siis sama lugu, nagu minul eelmine talv. Pardid pididki omalaadsed vabameelsed olema. . See Braama kuke armulugu lõpeb kahjuks kevadeks ära, mis teha "õnnetu armastus". | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: part ja hani | |
| |
|