Moodustis on tihke konsistentsiga, veresooned on all küll. Tegin sinna sisse väikse augukese, et teada saada, kas see asi tekitab valu ja mis seal sees võiks olla. Igal juhul, see asi on selline vetruv, kummise konsistentsiga, linnule valu, ebamugavusi ei tekita. See kinnitub otse luu külge. Värvuselt on roos/lilla (tõenäoliselt tingitud veresoonestikust). Asukoht nagu näha on tiivanukkist paar sentimeetrit üles õla suunas. Ja veel, enne selle moodustise tekkimist (ca kuu alguses) , tundis ta end halvasti, värises üle keha, nagu oleks külm olnud. See kestis vaid 2-3 päeva.
Lind saab ilusti oma tiibu kokku lappida ja lehvitada. Algul mulle tundus, et tegemist võiks olla sarkoomiga, kuid muid moodustusi ei ole. Seda enam, et see pidavat rohkem noortibude haigus olema ja veelindudele nakkab harva. Sedagi vaid haljassööda puudumisel. Minu omad on siiani õues ja saavad haljast. Seega, ei usu, et tegu on sellega.
Kogu jama hakkas peale paaritumismänge. Vana isane on üliagressiivne ja tapleb kõigiga. Kuna hani on noor, 6 kuud ja iseloomult rahulik, siis sai ta päris korralikku vatti. Ehk peksis endal tiiva vastu boxi seina katki ja nüüd on tekkinud sinna liigliha. Samas, selle tihendi kõrval on sellised rebimisjälje kriimud. Nagu oleks sealt eelnevalt kinni rabatud, kuid nüüd on need kriimud paranenud. On näha vaid kuivanud vere jälgi.
Olen teda jälginud, täiesti adekvaatne lind, sööb, joob, kõnnib karjas. Ühesõnaga täiesti terve lind, välja arvatud see moodustis.