VII Tibu
Postituste arv : 28 Age : 47 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 07/12/2009
| Pealkiri: Mis aitab kannibalismi vastu? 19.04.10 2:55 | |
| Tervist!. MInd ka halvanud suur kanahullus, nädala jagu tagasi sai ostetud aasta munenud kanakesed. Sellised õnnetukesed on nad küll, nagu siin kirjeldati...ei nad söö..munevad kuhu juhtub ja nokivad ükteist. Sellest ka mu mure, mis selle vastu aitaks, ma ise arvan, et on tegu kannibalismiga..kuid ma ju alles algaja, mida mina ka tean Äkki oskate nõu anda mis peale hakata? Või jään lihtsalt ootama millal hinge heidavad. | |
|
Kiti Muneja
Postituste arv : 1127 Age : 51 Asukoht : Harjumaa, Kurtna/Tagadi Registration date : 09/04/2008
| Pealkiri: Re: Mis aitab kannibalismi vastu? 19.04.10 3:38 | |
| No nii, ma pakun ikka oma kaupa Siis kolimise stressi vastu on väga hea Tiovita multivitamiinilahus, seda läheb joogivee sisse imevähe. Lisaks on olemas ka kannibalismi vastane sprey. Aga jään vist Sinust kaugele | |
|
Piret Muneja
Postituste arv : 590 Age : 56 Asukoht : Harjumaa Registration date : 16/01/2009
| Pealkiri: Re: Mis aitab kannibalismi vastu? 19.04.10 6:31 | |
| | |
|
marjuh Tibu
Postituste arv : 16 Age : 63 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 14/04/2009
| Pealkiri: Re: Mis aitab kannibalismi vastu? 24.05.10 0:13 | |
| Ilmselt on kodused tingimused hoopis midagi muud, kui neil kanadel varem olid... aga vitamiinid ja mitmekülgne toit on igal juhul abiks. Kui meil kanad vahel mune söövad, lisan rohkem vitamiini pudru sisse ja viskan kuivatatud munakoori. On siiani aidanud. | |
|
malvekas Muneja
Postituste arv : 530 Age : 47 Asukoht : Hiiumaa Registration date : 10/04/2009
| Pealkiri: Re: Mis aitab kannibalismi vastu? 24.05.10 2:53 | |
| Minul kadus see probleem nüüd ära,mil kanad välja said laudast. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mis aitab kannibalismi vastu? | |
| |
|