| broiler pardi sugu | |
|
+4florita7 mairo-u evesen allrait 8 posters |
Autor | Teade |
---|
allrait
Postituste arv : 5 Age : 42 Asukoht : põlvamaa Registration date : 16/09/2009
| Pealkiri: broiler pardi sugu 23.11.09 21:23 | |
| Selline mure,kuidas teha kindlaks broilerpardi sugu??? kõik linnud on nii ühtenägu ja mõõtu-kuidagi ei oska eristade miline emane milline isane.Kevadel sai ostetud 10 lindu seal peaks ju ikka eri sugu linde olema??? | |
|
| |
evesen Muneja
Postituste arv : 155 Age : 54 Asukoht : Harjumaa Registration date : 17/04/2009
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 23.11.09 21:40 | |
| Emaslind prääksub ja päris tugevalt,isane seda ei tee, Ka läheb isaslinnul sabasulg seljapoole kaardu. | |
|
| |
allrait
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.11.09 3:51 | |
| Aga mul hetkel üks selline kes ei prääksu aga muneb??? saa neis siis aru??? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.11.09 7:51 | |
| kui part sülle võtta, siis ei pruugi ta ehmatusest prääksuda, peab ta panema nö prääksuma. natuke tagant utsitada jooksma, peaks ta prääksuma panema. |
|
| |
mairo-u Muneja
Postituste arv : 131 Age : 33 Asukoht : saaremaa Registration date : 03/06/2008
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.11.09 8:23 | |
| või eraldad ta teistest lindudest,siis hakkab kuttsuma teisi partte võimalikult valju häälega. | |
|
| |
allrait
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.11.09 17:05 | |
| keeruline värk igatahes,muskutega asi hulga lihtsam | |
|
| |
florita7 Muneja
Postituste arv : 366 Age : 44 Asukoht : Jõgevamaa, Pala Registration date : 11/04/2008
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.11.09 21:38 | |
| Proovi siis sabasulgi vaadata. Nagu mainitud, on isasel sabasulg kaardu, see näeb välja nagu rullidega keeratud lokk. | |
|
| |
Kana-Kata Muneja
Postituste arv : 191 Age : 53 Asukoht : Pärnumaa Registration date : 16/08/2009
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.06.10 3:46 | |
| - florita7 kirjutas:
- Proovi siis sabasulgi vaadata. Nagu mainitud, on isasel sabasulg kaardu, see näeb välja nagu rullidega keeratud lokk.
Mul selline rumal küsimus,et kas seda sabasule värki näeb ainult täiskasvanud lindude pealt või on seda ka suht noortel tibudel näha?Ja veel seda ka,et kas suuruse vahe on ka eri soost tibudel? | |
|
| |
florita7 Muneja
Postituste arv : 366 Age : 44 Asukoht : Jõgevamaa, Pala Registration date : 11/04/2008
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 24.06.10 4:06 | |
| Sabasule järgi saab vaadata ikka siis, kui korralikud suled seljas, see tähendab, et noortel tibudel seda näha ei ole. Isased tibud võivad olla veidi suuremad, kuid see ei ole reegel. | |
|
| |
Kana-Kata Muneja
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 16.07.10 2:13 | |
| Mul siis nüüd 2 pekingi parti natuke üle kuu vanad,üks prääksub juba umbes kolm nädalat(alustas väga vara nende prääksatustega),teine ei tee muud kui piiksub.Siit küsimus:kas on reegel,et kõik emad prääksuvad.Nimelt on see,kes ei prääksu väiksem kui teine ja loodan ikka,et ta on emane,sest tibudena nende tagumist poolt uurides ei näinud ma erinevust,olid täitsa ühte moodi.See,kes neid müüs ütles,et tema ei oska sugu määrata,nii ma siis üritasin ise vaadata,kas on "ussikest"näha,aga ei olnud .Nüüd olengi segaduses,tagumisest otsast olid nad ühte moodi,aga prääksumist ma mõlemalt ei kuule.Ja ei prääksu ta ka siis kui üksi jääb või kui teda kiiremini ajada vms.Väga tahaks teada,mis soost linnuga tegu,sest ostsin ma nad endale munade saamise eesmärgil-isased aga kahjuks ei mune . | |
|
| |
Admin Admin
Postituste arv : 1072 Asukoht : Lääne-Virumaa,Rakvere vald Registration date : 19/02/2008
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 16.07.10 5:49 | |
| Suurus ei loe ikka prääks ja piiks loevad.Prääks ema ja piiks isa. | |
|
| |
Kana-Kata Muneja
| |
| |
malvekas Muneja
Postituste arv : 530 Age : 47 Asukoht : Hiiumaa Registration date : 10/04/2009
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 16.07.10 9:05 | |
| Isasel peaks nagu sabasulg krussis või lokkis ka olema | |
|
| |
Kana-Kata Muneja
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 16.07.10 22:00 | |
| [quote="malvekas"]Isasel peaks nagu sabasulg krussis või lokkis ka olema [/quoteTänaseks päevaks pole ka sabakrussi näha,võibolla on veel liiga noor,kuigi pärissuled on juba seljas.Äkki ikka on ilma prääksuta ema? Lootus sureb viimasena!!! | |
|
| |
eints Tibu
Postituste arv : 42 Age : 48 Asukoht : tartu Registration date : 16/04/2011
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu 31.03.12 4:03 | |
| väga kummaline! meie pekingidest prääksuvad just isad kel sabasuled krussis ja kes emastel kenasti meele rõõmsaks teevad. emased teevad mingit kummalist kanahääle moodi häält. pole otseselt piiks ka. et nad tihedat suguelu peavad, pole soo määramine küll raske. emased on räpased ja isased ilusad kollakasvalged. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: broiler pardi sugu | |
| |
|
| |
| broiler pardi sugu | |
|