KODULINDUDE FOORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KODULINDUDE FOORUM

Missioon: soodustada lindudega tegelemist

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Tige emakalkun.

Go down 
2 posters
AutorTeade
gaxxy
Noorlind
gaxxy

Female
Postituste arv : 78
Registration date : 18/01/2014

Tige emakalkun. Empty
PostitaminePealkiri: Tige emakalkun.   Tige emakalkun. Empty14.05.15 20:54

Kalkun haudus välja kanatibud meil, on teine tubli ja hoolitsev, aga hirmus kuri. Ainult susiseb ja võimalusel virutab ka. Kukega läksid juba karvupidi kokku omavahel. Hoov, kus nad jalutavad, on kõigil ühine, st vabapidamisel, aga öösel on kalkuniema tibulas. Mure aga selles, et tavaliselt olen emad koos tibudega kanalasse kolinud, kui tibud umbes 1-kuused on, aga kui kalkun nii vaenulik on, kas siis teda saab kanadega kokku panna? Seal ju pisemaid ka ringi siblimas ja kuna sindrid kippusid munema sinna kuhu juhtus (kust ma ei teadnud otsida, aga meie munamaias koer kindlasti hästi teadis, sest munasaak oli väike ja mina kuskilt ühtegi muna ei leidnud), siis nüüd hoian neid ka poole päevani kinni, et ikka ilusti pessa muneksid - tänu sellele on munasaak kahekordistunud. Või rahuneb ta maha kui tibud maha jätab? Tahaks loota küll, väga ilus kalkun on, ei tahaks küll teist pannile panna.
Tagasi üles Go down
Jaanikese
Muneja
Jaanikese

Female
Postituste arv : 218
Registration date : 24/05/2011

Tige emakalkun. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Tige emakalkun.   Tige emakalkun. Empty21.05.15 3:30

See on loomulik, et mammi poegi kaitseb. Mul hanedega hetkel analoogne teema- mammid hauvad ja papi aina tigetseb, kõik kes liiga lähedale satuvad, aetakse minema.
Tagasi üles Go down

Tige emakalkun.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Kukk on tige
» Tige vutt