KODULINDUDE FOORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KODULINDUDE FOORUM

Missioon: soodustada lindudega tegelemist

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

peletaja

Go down 
4 posters
AutorTeade
maiken006
Tibu
maiken006

Female
Postituste arv : 33
Registration date : 19/06/2009

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: peletaja   peletaja Empty19.03.13 2:55

tere
leidsin mõnipäev tagasi e-kaupluse "agrosop" Ning seal pakutakse kahte sorti peletajat, kirjeldus on küll palju lubav aga kas kellelgi teist on selle tootega kogemusi ja kas nad toimivad ka kanalas
ette tänades mai
Tagasi üles Go down
mailis.kess
Noorlind
mailis.kess

Female
Postituste arv : 80
Registration date : 19/04/2012

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty22.03.13 9:06

mis asi on peletaja?
Tagasi üles Go down
http://www.mailisdesign.com/
Külaline
Külaline

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty24.03.13 7:39

Peletaja kohta antakse agroshopis teada:
Hoiab teie aiast eemal koerad, kassid, rebased, jänesed, nugised ja teised soovimatud neljajalgsed külalised. Liikumisandurist käivituv ultraheli on inimkõrvale kuulmatu, kuid mõjub häirivalt loomadele. Seade sobib hästi näiteks laste liivakasti kaitseks küla kasside eest või siis aia taga haukuva koera eemale peletamiseks. Tööpiirkond ligikaudu 200 m2.
Tagasi üles Go down
mailis.kess
Noorlind
mailis.kess

Female

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty24.03.13 7:45

Tänud!
Tagasi üles Go down
kopraonu
Muneja
kopraonu

Male
Postituste arv : 272
Registration date : 27/02/2010

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty24.03.13 8:20

Osad inimesed kuulevad selle peletaja häält-mina ise mitte.Mul oli neid 4 tükki üleval ja praegugi tolmavad kusagil riiulil.Minu arust olid nad küllaltki väikse tegevusraadiusega.
Tagasi üles Go down
http://www.koprakarjamois.ee
Sohvi
Muneja

Female
Postituste arv : 131
Registration date : 01/10/2012

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty24.03.13 8:51

Ultrahelil põhinevad (muutuva sagedusega) mutipeletajad olid küll täitsa mõttetud.Mutte segas ainult jalg millega ta maasse torgatakse-pidid vaesekesed käigu ümber selle uuristama Shocked .
Võibolla ülejäänud röövliarmeel on parem kõrvakuulmine või on nad kuskilt lugenud et nad seda kartma peaksid Laughing
Tagasi üles Go down
maiken006
Tibu
maiken006

Female

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty25.03.13 0:14

Tere kallid linnukasvatajad!
Selle pärast ma just küsisin teie arvamust-kogemust selle ime viguri kohta,et kas kellelgi on kogemusi sest ei ole mõtet assju tolmu korjama osta kui neil kasum-tulemusi pole . Nimelt jutt on ju nii ilus selle vidinal kaasas ja mul oleks tõepoolest vaja sellist peletus vigurit mis hoiaks eemale kanamajast kõik kasslased,koerlased, nugised,tõhud,mingid ja muud väike kiskjad kes kodulinde erinevas arengu staadiumis murravad.Sest see palju kiidetud hiirepeleti on küll niiiiiii mõttetu!
Mul on praegu kanad puuris kinni.sest nugised ei anna asu alles eile õhtulgi piiras üks nugis kanapuure ja kuna puure nii palju pole kuhu saaks pardid haned panna on need päris vabalt laudas.aga linde arestida nagu ei tahaks ja murdjatele söödaks ka ei taha jätta ja iga öösel
laudas ka valvata ei jaksa.
või on kelellgi midagi efektsemat pakkuda mis hoiaks kiskjad eemale Muide nugis närib nagu rottki end seinast läbi,ka kivi seinast-põrandast (Ja minu elamine asub metsa ääres) palun andge head nõu kuidas peletada kiskjaid
aitäh kaasa mõtlemast-arutlemast

Tagasi üles Go down
mailis.kess
Noorlind
mailis.kess

Female

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty25.03.13 1:19

Mul on selleks koer. Talvel pole muret, aga suvel kui kanad mööda aiamaad jalutavad, on koerast palju abi. Harjutasin oma kutsa linnukestega juba tibust peale, uue linnu karja toomisel hoian tal silma peal ja teen selgeks, et nüüd on ka see linnuke "oma". Igasuguseid vareslasi ajab taga nagu hull, aga kanu-kukki ei puutu. Jalutab keset karja ja mängib "peremeest" :-)
Tagasi üles Go down
maiken006
Tibu
maiken006

Female

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty25.03.13 21:25

seda et koer ööseks lauta panna pole selle peale tulnud,mõni aasta tagasi kui mul oli veel alles äravisatud kass siis ei olnud ka mingit muret aga viimases lahingus nugisega jäi ka tema vaeseke alla aitäh soovituse eest aga mõtleme veel sest paistab et on lahti läinud nugiste puum
Tagasi üles Go down
Sponsored content

peletaja Empty
PostitaminePealkiri: Re: peletaja   peletaja Empty

Tagasi üles Go down

peletaja
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1