KODULINDUDE FOORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KODULINDUDE FOORUM

Missioon: soodustada lindudega tegelemist

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisse  

Inkubeerimise temperatuurid

Go down 
5 posters
AutorTeade
Nurmelt
Tibu

Female
Postituste arv : 15
Registration date : 31/03/2011

Inkubeerimise temperatuurid Empty
PostitaminePealkiri: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty13.07.12 9:02

Tere! Otsisin siit foorumist ja internetist, aga ei leidnud vastust. Leidsin kusagilt ühe tabeli, mis ütleb, mitu päeva ja millisel temperatuuril tuleb mine inkubeerida, aga ei suuda enam leida. Kanad inkubeeris tark masin ise välja, nüüd on sees paabumunad.
Kas keegi teab, kus leiaks erinevate lindude munade inkubeerimise tabelit: aeg ja temperatuur?
Tagasi üles Go down
ellys
Muneja

Female
Postituste arv : 131
Registration date : 24/11/2009

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty13.07.12 9:58

Haudere¾iimi eri linnuliikide kohta saab vaadata aadressilt www.catoire-fantasque.be ja sealt lehelt valida calendrier d`incubation. Seejärel valida linnuliik ja hautamise alguse kuupäev. Seejärel kuvatakse päevade lõikes temperatuurid ja niiskused, jahutamise ja pritsimise vajadus jne. Täiesti asjalik lehekülg. Google translate abil saab neid linnunimesid tõlkida (prantsuse keel).
Tagasi üles Go down
fosse
Muneja
fosse

Female
Postituste arv : 793
Registration date : 15/08/2008

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty14.07.12 0:23

Mina olen kasutanud sellel masinal 37,7 kraadi ja niiksut 50%. Aga iin on väga hea paabulinnulehekülg, kust mina olen ohtralt tarkust ammutanud. Kui aega ja viitsimist on, uuri seda. http://www.peafowl.org/ARTICLES/4/
Ja lõpusk pead ikka katse-eksituse meetodil selle kõige parema variandi leidma.

Ajaks pakuvad tabelid 28 päeva, minul on reeglina koorunud 26-27 päeval.
Tagasi üles Go down
http://veebipood.semiramis.ee/
Nurmelt
Tibu

Female

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty14.07.12 4:10

Mind a jab pahaseks kui ma blond olen. Mingi hea leht oli, nüüd googeldan ja võiksin rästiku mune inkubeerima hakata, aga seda saiti ei leia. Üldiselt olen igal hetkel kanade juures, ma pean endale sinna vist lamamisaseme viima. Tibud on ägedad. Eelmistel peab vist emad ära võtma, on teised poegadest tüdinenud ja trambivad mööda vaheaeda, kus teiselpool muu kari. Hpidku taevas, et ise peast kanaks ei läheks:)
Aitäh nõuande eest!
Tagasi üles Go down
Ellimineerija
Muneja

Male
Postituste arv : 431
Registration date : 12/01/2011

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty14.07.12 8:59

Päikest. Rästik poegib. Very Happy
Tagasi üles Go down
Nurmelt
Tibu

Female

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty14.07.12 22:26

Smile Nimelt on inkubeerimise googeldamisel kõige kergem leida madude munade inkubeerimist Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty22.07.12 13:15

Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty22.07.12 15:50

Liikuva õhuga inkubaatori jaoks
Inkubeerimise temperatuurid Paabulind.th

See on seisva õhuga inkubaatori jaoks
Inkubeerimise temperatuurid Seisva.th
Tagasi üles Go down
Manivald Juga

Male
Postituste arv : 4
Registration date : 05/06/2013

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty12.06.13 22:11

Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Inkubeerimise temperatuurid   Inkubeerimise temperatuurid Empty

Tagasi üles Go down

Inkubeerimise temperatuurid
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Inkubeerimise mure
» Inkubeerimise temperatuur
» Inkubeerimise vead (tabel)