| Pardipraad | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 46 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Pardipraad 18.09.12 23:17 | |
| Sain siis lõpuks oma muskustel kah pead ja suled maha võetud. Ootan kogenud pardipidajatelt häid nippe kuidas teha maitsvat pardipraadi, nii et hiljem näpud ka puhtaks lakutaks | |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Pardipraad 18.09.12 23:37 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 2:51 | |
| Ma ei ole pekingi pardi praadi veel teinud, päris isuäratav paistab, aga kui neid pilte edasi vaatan, siis tundub, et tuttav koht-Otiveski. Polnudki vaja guugeldada, nagu siin mõni riidleb, et guugeldan kõiki ja kõike. Muskuspardil tume liha, tehakse nagu metslindu- veinikastmega. |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 4:05 | |
| Sooääre, vastab tõele, ega ma pole kunagi ka varjanud, kus elan. Mu aadress täitsa avalik. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 4:26 | |
| Ega ma varjamisest räägigi, lihtsalt äratundisrõõm. |
|
| |
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 46 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 8:00 | |
| tänan vastamast, aga mina fosse linki kahjuks lahti ei saanud | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 8:13 | |
| Sul pole siis facebooki kontot. |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 8:22 | |
| See peaks küll avalik aka public album olema. Eks see eeldab muidugi FB konto olemasolu. Kellel seda pole, ega need ei näe tõesti. | |
|
| |
Ellimineerija Muneja
Postituste arv : 431 Age : 67 Asukoht : Harjumaa Registration date : 12/01/2011
| Pealkiri: Re: Pardipraad 19.09.12 18:28 | |
| Praad on hea, aga jääb mahult väheseks, kastmega on lihtsam ja parem. Maitseelamusi kõhutäiega jätkub kauemaks. Muidugi maitsestatud pardirasv võileivakatteks (määrdeaine+kate) on omaette teema. | |
|
| |
Buntik Muneja
Postituste arv : 758 Age : 54 Asukoht : Luke, Tartumaa Registration date : 24/11/2009
| Pealkiri: Re: Pardipraad 20.09.12 22:56 | |
| Minul tüütas terve part ahjus ära. Viimased fileerisin, tükeldasin jne., et ikka erinevaid kehaosi, erinevalt valmistada saaks. Oskus jah see ei tule kohe. Minu linnud, on nad noored või vanad, on suhteliselt metslinnu välimusega. Kahjuks pole kuskilt leidnud mõnd raamatut, kuidas metslinnuliha teha. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 20.09.12 23:28 | |
| Retsepte saada küll, vali kõrvalt menüüst autor ja mis lihaga tegu. http://www.linnuliha.ee/category/autor/ants-uustalu/Mina nendega jännata küll ei viitsi, tükkideks,ahjupotti, kaste peale, kartul ja pohlasalat kõrvale.Käib küll, või, kes teab, mis tuju peale tuleb. |
|
| |
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 46 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Re: Pardipraad 22.09.12 20:35 | |
| Retsepte on jah igatmasti saada, aga et kõik läbi proovida ja õige leida - enne saavad mul pardid otsa. Sellepärast küsingi, et mis rahvale päriselt maitseb? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 22.09.12 20:53 | |
| |
|
| |
fosse Muneja
Postituste arv : 793 Age : 58 Asukoht : Harjumaa Registration date : 15/08/2008
| Pealkiri: Re: Pardipraad 22.09.12 20:58 | |
| Rinnafileed olen eraldi ahjus teinud kaneeli ja meega selle toidutare retsepti järgi: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=10025Eriti oluline selle prae juures on ploomikaste, seda ära kindlasti ära jäta. Üldse on toidutares head ja põnevad retseptid. | |
|
| |
Groa Tibu
Postituste arv : 34 Age : 42 Asukoht : Pärnumaal, Laanes :) Registration date : 26/07/2012
| Pealkiri: Re: Pardipraad 23.09.12 8:13 | |
| Ma kunagi ammu tegin pardipraadi. Tõugu ei tea, oli poest ostetud. Selline tumedama lihaga. Tundus, et kui teha harilikult, nagu kana, siis ei tuleks eriti hea. Ideede puuduses vaeveldes helistasin isale, tema leiutab alati igasugu huvitavaid sööke. Isa küsis, mida mul veel on, lugesin ette ja ta soovitas kõik pardile täidiseks toppida. Nii et pardi sisse läks (nii palju kui mahtus) tükeldatud õunu, seeni, sibulat, küüslauku, majoneesi, hapukoort, soola, pipart. Part sai vist ka fooliumisse pandud, ei mäleta enam täpselt. Lõpptulemus oli imemaitsev. Kui endale kunagi pardid saan ja neist mõne söögiks teha raatsin, teen kindlasti samamoodi! | |
|
| |
kopraonu Muneja
Postituste arv : 272 Age : 63 Asukoht : tõlliste vald valgamaa Registration date : 27/02/2010
| Pealkiri: Re: Pardipraad 23.09.12 8:30 | |
| Vaat selles Sooääre antud lingis olid huvitavad retseptid küll aga üks komponent ei sobi-see Rannamõisa-mul on Kopra Karjamõisa omad.Huvitav muidugi kas Rannamõisa siiski kasvatab need elukad kõik ise.Muidu on nagu selle Saaremaa kohviga. | |
|
| |
Ellimineerija Muneja
Postituste arv : 431 Age : 67 Asukoht : Harjumaa Registration date : 12/01/2011
| Pealkiri: Re: Pardipraad 23.09.12 18:18 | |
| Tere päikest. Kordamine on tarkuse ema. Kui on lindu vähe, siis kaste täislinnust. Pruunistada tükid suht karmil tulel võiga. Haudepotti, seesama pruunistamiseks kasutatud või peale kallata (ühe sinikaela suuruse-,ca 1,5 kg, linnu peale kulub 100-150 gr võid). Veidi vett, maitseained (kui lisada sibulat ja porgandit, siis need oleks hea võiga praadida) ja aeglasele tulele podisema. Kui valmis hakkab saama koor peale kallata. Kuumutada keemiseni (tunnetuslikult, et koorel ei lööks rasva eraldi). Sobib nii rõõsk, kui hapu koor. Kulu on ca 200 gr. See on selline omapärane söögiversioon, et sobib kõigi väiksema kehamassiga lihatüüpide jaoks, ka küüliku ja maksakaste tegemiseks. Kui lindu on rohkem, siis võiks liha ära eralda ja kontidest kastet teha. Ei lähe konkreetse teemaga kokku, aga magustoiduks soovitaks asja mis koosneb porgandist, pähklitest, rosinatest, meest ja piimast. | |
|
| |
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 46 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Re: Pardipraad 23.09.12 20:00 | |
| Tänan, tänan Nüüd saab kuidagi kergema südamega pardivalmistamise ette võtta. Aga alustan ma täna hoopis ahjukukega. Ise tõin kevadel tibu, ise söötsin ja poputasin, ise lõin pea maha ja kitkusin suled, ise küpsetan ja kui ma selle söödud ka saan, siis võin öelda - hakkama sain! Nii et, head isu mulle | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pardipraad 23.09.12 22:21 | |
| Tublile perenaisele head isu! |
|
| |
Kattzz12 Muneja
Postituste arv : 110 Age : 46 Asukoht : Võrumaa Registration date : 18/04/2012
| Pealkiri: Re: Pardipraad 27.09.12 19:03 | |
| Nii kukk söödud ja päris maitsev tuli, ainult lapsed kurtsid, et vähe liha küljes Nad ju varem vaid poebroilereid söönud. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Pardipraad | |
| |
|
| |
| Pardipraad | |
|