Kunagi kirjutasin juba sellest "hõrgutiset" siin foorumis.
Teles nähtud mitte väljamõeldis.
Niisiis veel kord retsept.
1. Pekingi pardi viljastatud(ja värsked) munad.
2. Riis(pikateraline või tavaline ,vahet pole).
Munade ja riisi kogus sõltub pere suurusest.
Valmistamine:
Munad pesta toasoojas vees ja "uputada" kuiva riisi sisse.Kuna meie laiuskraadi temperatuur on liiga madal siis tuleb riisi soojendada (temp. 37,7 kraadi) väääääga tasasel tulel ....ja nii 18-20 päeva.Muidugi on mõistlikum kasutada inubatorit,julgen arvata,et maitseomadused sellest ei muutu.
Rahvusroana süüakse neid niisama peost.Meie,kui kultuurrahvas, võime kasutada muidugi kahvlit ja nuga.Vürtsikaid maitseaineid pole soovitav kasutada...siiski petersellileheke või roheline sibul peaks sobima.
Head isu!